馃崻 This site uses cookies to provide you with a great experience. By using The SimGrid, you accept our use of cookies.

Campionat MINI JCW UK

Hosted by A Tot Drap AMS2 on PC Followers Only

REGLAMENT I PENALITZACIONS

REGLAMENT

A TOT DRAP implementa la llic猫ncia de pilots, per garantir que en les carreres no puguin participar pilots amb comportaments poc adients.

Tot pilot comen莽a amb 0 punts de llic猫ncia per cada campionat, i aquell que arribi a 10 punts o m茅s, ser脿 expulsat de TOTES les competicions que organitza aquesta comunitat.

BANDERA GROGA: Quan en la cursa apareix bandera groga, cal extremar les precaucions, i no es pot fer avan莽aments per guanyar posicions. Tan sols es pot avan莽ar a pilots que estan fora pisto o han quedat envirollats. Qui s鈥檃profiti de situacions de bandera groga per guanyar posicions, se li aplicar脿 sancions com una infracci贸 lleu, o greu si com a agreujant a provocat situacions de risc i/o accidents.

BANDERA BLAVA: Quan un pilot se li mostri la bandera blava, caldr脿 facilitar en la mesura del que sigui possible, l鈥檃van莽ament. Els millors llocs per deixar-se doblar 茅s en les rectes. Aquell que no faciliti l鈥檃van莽ament ser脿 penalitzat amb infracci贸 lleu o greu en funci贸 de la situaci贸 i del temps que ha estat bloquejant als pilots.

PENALITZACIONS

ADVERTIMENT: Contacte lleu amb un altre cotxe, que no comporti canvis significatius ni de temps ni de posicions a la cursa. Aquesta clase d鈥檌nfraccions no seran penalitzades, excepte si es cometen diverses infraccions, que aleshores es considerar脿 infracci贸 lleu o greu en funci贸 del nombre d鈥檌nfraccions fetes.

INFRACCI脫 LLEU: Contacte amb un altre cotxe, que faci perdre temps significatiu per貌 no posici贸. Aquesta acci贸 ser脿 penalitzada amb +5 segons respecte el temps perdut o 1 punt del campionat en cas que el pilot infractor no puntu茂 en la carrera. Aquesta acci贸 no tindr脿 penalitzaci贸 en la llic猫ncia de pilots, excepte si es cometen 3 o m茅s accions, que passar脿 a considerar-se infracci贸 greu.

INFRACCI脫 GREU: Contacte amb un altre cotxe, que faci perdre posici贸 o incorporacions a pista que comportin un perill per la resta de pilots. En funci贸 de la p猫rdua de posici贸, la sanci贸 anir脿 de +15 a +30 seg o la p猫rdua de 3 a 10 punts del campionat en cas que el pilot infractor no puntu茂 en la carrera. Aquesta acci贸 penalitzar脿 amb 2 punts de llic猫ncia de pilot.

INFRACCI脫 MOLT GREU: Contacte amb diversos pilots, que faci perdre posicions. En funci贸 de la severitat de l鈥檃cci贸,  la sanci贸 anir脿 de +30 a +60 seg o la p猫rdua de 10 a 30 punts del campionat en cas que el pilot infractor no puntu茂 en la carrera. Aquesta acci贸 penalitzar脿 amb 4 punts de llic猫ncia de pilot.

INFRACCIONS DELIBERADES O POC ESPORTIVES: Accions deliberades, com accidents, bloquejar la pista o retallar la pista per guanyar temps i/o posicions. Aquesta acci贸 penalitzar脿 entre 5 i 10 punts de llic猫ncia de pilot i la possible p猫rdua de llic猫ncia. El pilot pot ser expulsat o banejat (temporalment o permanentment) tant del campionat com de la comunitat. Accions antiesportives com retallar pista per guanyar temps/posici贸, ser脿 motiu de DSQ i suspensi贸 de la comunitat de 1 a 4 setmanes. Si el pilot repeteix aquesta acci贸 en un futur, ser脿 DSQ i banejat permanentment de la comunitat. 

Registration

A Tot Drap

50 Followers · 5 Events

Mini JCW UK 2,016
13 16

Event Communications

Keep up to date with all event related announcements and communications via A Tot Drap's Discord Server.

Classes & Cars

  • MINI Cooper JCW

No-Show Rules

Max Allowed Penalties
10 Points
No Show Penalty
0 Points
Withdrawals Allowed
4
Brought to you by
A competitive advantage, right at your fingertips

The sleek Turn Button Plate (BP2) plugs into the PC via a coiled USB cable and can work with any sim racing wheel base with a 70mm bolt pattern. 6 tactile pushbuttons, 2 rotary encoders and 2 of the 7-in-1 "Funky" switches.

Brought to you by Turn Racing
Learn More